Interpolis, Univé en VGZ verlagen zorgpremie

logo medicijnen

De Zorgverzekeraars Interpolis, Univé en Interpolis hebben aangekondigd dat zij de premies voor 2014 gaan verlagen. Een verzekerde die zich aanmeld bij VGZ betalen in 2014 €95,95 per maand voor hun basisverzekering dat is een verlaging van €12 per maand.

Verlaging dankzij goede afspraken met zorgaanbieders

VGZ zorgverzekeraar staat op de tweede plaats van meest verzekerden. De zorgverzekeraar lichtte toe dat het zijn premies kan verlagen door een goede kostenbeheersing, en heeft de verzekeraar betere betalingsafspraken die goedkoper zijn met de zorgaanbieders. Op jaarbasis scheelt het een verzekerde van VGZ €144. Hetzelfde geld voor een verzekerde van Univé die betaald het zelfde bedrag. Univé valt namelijk onder zorgverzekeraar VGZ waar het een onderdeel van is. Let wel dit geld alleen voor verzekerden die voor zorg hebben gekozen met gecontracteerde zorg. De zogenoemde naturapolis. Wanneer een verzekerde van beide zorgverzekeraars kiest voor een restitutiepolis, waar de keuze vrij is dan betaald die €99,95 per maand.

Interpolis heeft bekend gemaakt dat hun basisverzekering met €7,50  per maand verlaagd word. Dit scheelt €90 op jaarbasis. De Friesland zorgverzekeraar heeft de laagste premie tot nu toe met €90,95 per maand. Kiemer ook een friese zorgverzekeraar komt na de Friesland met €93,95 per maand. Het wachten is nog op de grote verzekeraars CZ en Menzis, Zekur en PMA. In 2013 was Zekur de zorgverzekeraar met de laagste premie.

GD Star Rating
a WordPress rating system

Laatste berichten

Laatste berichten