Zekur komt met goedkope zorgpremie

logo zorgverzekeraars

De zorgpremie die je betaald voor een basisverzekering in 2014 bij Zekur is €80,25 per maand. Zekur is momenteel de goedkoopste zorgverzekeraar van Nederland. Wanneer je je eigen risico verhoogd met €500 dan zal de maandlijkse premie neerkomen op €65,25  (€860 eigen risico) . De duurste zorgverzekeraar is momenteel Zilveren kruis met een basisverzekering van €109,95 per maand.

Overstappen van zorg is een zorg minder in uw portemonnee

Er zijn veel mensen die nog nooit zijn overgestapt van zorgverzekeraar, dit is meestal omdat men niet echt weet wat er nu allemaal mogelijk is. Bovenstaande premie’s laten al een verschil van circa €30 zien dat is op jaarbasis €360 wat u bespaart. Dat zelfde bedrag staat gelijk aan uw eigen risico. Veel zorgverzekeraars stunten met hun prijzen om maar zoveel mogelijk nieuwe klanten te mogen verwelkomen. U kunt filteren op dekking en aanvullende verzekeringen. De basisverzekering zal altijd hetzelfde vergoeden hier zijn geen verschillen in. Wel moet u goed letten op de dekking die geboden word in de aanvullende verzekeringen. Maar dan nog kunt bovenop uw basispremie veel geld besparen.

Zorg vergelijken is niet moeilijk het kost u hooguit een paar minuten om te zien wie de goedkoopste zorgverzekering bied. Maak daarom alvast die zorgvergelijking en bespaar vandaag nog op Zorgvergelijken.com. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons zoeken en we helpen u graag.

GD Star Rating
a WordPress rating system

Laatste berichten

Laatste berichten