Zorgverzekering voor 2014 vergelijken

Nog krap 2 maanden en dan zijn we alweer aan het eind van 2013. De  nieuwe zorgpremie’s voor 2014 staan alweer online en u kunt de goedkoopste zorgpremies voor 2014 met elkaar gaan vergelijken. Medio november krijgt u van uw eigen zorgverzekeraar een nieuwe aanbieding. Maar deze hoeft niet per definitie de goedkoopste te zijn.

Het loont om meerdere zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de ene zorgverzekering meer dekking bied voor een bepaald medicijn, of misschien verandert de dekking van uw huidige verzekering. Het eigen risico gaat met €10 omhoog naar €360. De belastingdienst verlaagd de zorgtoeslag. En de belastingaftrek voor specifieke zorgkosten vervalt ook. Reden te meer om die zorgvergelijking te doen.

De meeste mensen vinden het een hele klus om over te stappen, maar de praktijk leert zoals met andere producten energie bijvoorbeeld, dat het tot honderden euro’s kan schelen per jaar. Let u bijvoorbeeld ook op bij het vergelijken van zorgverzekeringen dat uw huidige zorgverzekeraar ook online zorgpolissen aanbied, dit kan een paar tientjes per maand schelen dus wel tot 300 euro per jaar.

Zorgverzekeringen 2014 vergelijken doet u op zorgvergelijken.com. Wij regelen de overstap voor u en heeft nergens omkijken naar.

 

 

GD Star Rating
a WordPress rating system
Zorgverzekering voor 2014 vergelijken, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Laatste berichten

Laatste berichten